Shopbeoordeling 4.6/5

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Levering aan huis of afhalen* 
  • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

MANIFEST.

Noem het een doel, een missie of een verslaving. Welke woorden je ook kiest, het is echt. Zorg voor anderen en het milieu, zorg voor de aarde die ons voedt, de lucht die we ademen en het water dat ons helpt bloeien.

100% GEZOND MATERIAAL.

Op dit moment werken we samen met leveranciers om alleen maar chemicaliën te gaan gebruiken die zo veilig mogelijk zijn voor mens en milieu. We zitten al op 98% veilige stoffen, maar gaan naar 100% gezonde materialen.


100% GERECYCLED / BIO.
Dit is een van onze meest ambitieuze doelen. Veel van onze kunststof onderdelen zijn al gemaakt van recyclebaar materiaal. We willen ook meer aluminium, bioplastics, FSC-hout en goed katoen gebruiken.

100% RECYCLEBAAR.
Het is ons doel om onze producten 100% recyclebaar te maken. We blijven daarom steeds onze ontwerpen aanpassen en materialen kiezen die beter kunnen worden gerecycled. Het goede nieuws is dat onze producten al 98% recyclebaar zijn, waarvan 50% kan worden gebruikt om nieuwe hoogwaardige producten te maken. Maar om de magische 100% te bereiken, hebben we nog wel wat werk te doen.

100% HERNIEUWBARE ENERGIE.
Slimme energiekeuzes maken is een continu proces en we werken eraan om in de toekomst naar 100% hernieuwbare energie te gaan. Door meer zonnepanelen te plaatsen en te kiezen voor leveranciers van duurzame energie worden we niet alleen zelfvoorzienend, maar ook duurzamer.

100% SCHOON WATER.
We willen dat al ons afvalwater schoon genoeg is om op de normale manier te kunnen verwerken tot drinkwater. We doen het al heel goed met een score van 99% schoon water. We blijven eraan werken tot we de 100% hebben gehaald.

100% AFVAL GERECYCLED.
Op dit moment wordt ca. 93% van ons afval gerecycled. Maar we willen al het hout, kunststof, metaal, water, papier en katoenafval van onze productie recyclen. Hoe? Door slimmere afvalscheiding en door samen te werken met onze leveranciers om afval helemaal te elimineren.

MANIFEST.

Noem het een doel, een missie of een verslaving. Welke woorden je ook kiest, het is echt. Zorg voor anderen en het milieu, zorg voor de aarde die ons voedt, de lucht die we ademen en het water dat ons helpt bloeien. We zijn niet perfect, maar we zijn allemaal verantwoordelijk en we hebben allemaal een rol. Sommigen klein, sommigen groot. Het zit en zat in alles wat we doen. We maken producten die mooi en duurzaam zijn. En dat is nu belangrijker dan ooit. Waarom? Omdat we niet meer kunnen kiezen tussen profit of planet. In deze fase hebben we allemaal de kans om het ​​verschil te maken. Met alles wat we doen, elke beslissing die we nemen. Wij kiezen ervoor om de volgende generatie iets moois na te laten, geen puinhoop. We maken de overstap naar 100% circulair ontwerp in 2035. En jij?

Bekijk hier ons Impact report. 

CRADLE-TO-CRADLE® GECERTIFICEERD.

Meer dan 1.000 van onze producten zijn bekroond met een Cradle-to-Cradle certificaat op niveau Brons en 52 producten zelfs op niveau Zilver! Om die hoge C2C-score te behouden, moeten we onze producten continu verduurzamen op belangrijke punten. Het dwingt ons om ons te blijven inzetten voor meer duurzaamheid en circulariteit in onze producten

 

ONZE PROJECTEN.

Wij zetten ons actief in voor een betere wereld. Omdat we geven om de invloed van onze producten op mens en natuur, onder- steunen we initiatieven die bijdragen aan een meer duurzame planeet.

JOUW PRODUCTEN.

Zorgen voor een mooiere wereld doen we samen. Wij ontwerpen graag producten die jou zowel helpen bij het huishouden als bij een meer duurzame levenstijl. Zo bieden we niet alleen een slimme oplossing voor jou, maar ook voor de planeet.