Shopbeoordeling 4.6/5

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Levering aan huis of afhalen* 
  • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

Hulp en advies bij kiezen. 

Welke strijkplank is het fijnst? En welke strijkplankovertrek? Hoe staat de Linn bij mij thuis? Welke droogmolen is ideaal en wat is de perfecte Bo voor jouw huishouden? Met onze online (keuze)hulpen ben je er zo achter! Bekijk onze strijkplank keuzehulp, overtrek keuzehulp, droogmolen tabel en Bo generator.

Past het wel of past het niet?

Het formaat is soms lastig te zien op een foto en op een miskoop zit je niet te wachten. Met onze keuzehulp vind je makkelijk de juiste maat en de perfect passende accessoires bij jouw Brabantia product. Ook laten de foto's van onze afvalemmers, met behulp van een model, zien hoe groot de afvalemmer daadwerkelijk is. Dit helpt jou net iets beter beoordelen of het product te klein, te groot of juist precies groot genoeg is. 

Te veel keuze of geen duidelijk verschil? 

Keuzestress bij het zoeken naar het ideale Brabantia product is niet nodig. Filter in onze webshop eens op categorie, formaat, kleur of indeling. Ook bediening en bevestiging helpen je stap voor stap op weg naar je favoriete item.

Hoe is 'ie in het echt?

Heb je een iPhone 6S of hoger? Dan kun je de kleur en maat van Bo en Linn in jouw eigen huis bekijken! 

Leuk, zo’n foto. Maar past die Bo Touch Bin Hi wel tegen dat keukenkastje? Is die kleur een kek contrast of vloekt het? En hoe staat het Linn kledingrek in jouw eigen gang of slaapkamer? Met AR zet je Bo of Linn in jouw interieur. Op je beeldscherm dan. Door de 3D weergave kun je het van alle kanten bekijken. Staat het niet mooi? Dan verschuif je het gewoon naar een andere plek. Net echt.

Op een iPhone 6 of hoger krijg je bij het ontwerpen van het product een cirkeltje met een 3D vierkantje te zien. Dat is de knop om AR weergave aan te zetten. In principe wijst de AR app zichzelf: Als je op het vierkantje tikt, opent het model in 3D. Kies voor AR en beweeg je telefoon langzaam door de ruimte. Zodra er een geschikte plek is, verschijnt het product. Met je vingers verschuif je het in de ruimte. Zo kun je goed zien hoe het staat. Creatieve foto’s maken kan natuurlijk ook!