Shopbeoordeling 4.6/5

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Levering aan huis of afhalen* 
  • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

MET ONS SAMENWERKEN.

Wij zijn een familiebedrijf met familiewaarden en we zijn trots op de producten die we maken. Concepten met een belofte, die duurzaam worden gemaakt met het oog op een betere wereld voor toekomstige generaties. Breng kleur, stijl en design in het leven van jouw klanten met onze gloednieuwe serie van moderne en slimme Brabantia-producten. We verrijken de kwaliteit van het bestaan en de leefomgeving van al onze consumenten. Onze slim ontworpen producten zorgen ervoor dat klusjes in en rondom het huis nóg leuker worden!

Het winkellandschap is voortdurend in beweging. Maar liefst 80 procent van het publiek zegt vóór de aanschaf van producten eerst online naar informatie te zoeken. Deze consumenten weten hun weg op het web te vinden en zijn goed geïnformeerd over producten, beschikbaarheid en prijzen - ze verwachten de beste aanbiedingen tegen de beste prijs. In deze tijden, waarin de verwachtingen van de consument alsmaar groeit, beschouwen wij het als onze taak om jou te helpen competitief te blijven in deze nieuwe realiteit.

ONZE WORTELS KOESTEREN.

Brabantia kan overal ter wereld worden gevonden. Onze kantoren en productiefaciliteiten bevinden zich in alle windstreken, van Oostenrijk tot de VS en van China tot Finland. Maar onze roots liggen in Nederland, in de provincie Brabant om precies te zijn. Dat is waar overgrootvader Van Elderen in 1919 zijn eerste melkbussen en -kannen vervaardigde. Onze eerste pedaalemmers maakten we in 1952 en ons iconische Patrice-decor dateert uit 1969. Nu staat de vierde generatie aan het roer van ons familiebedrijf en heeft ons Dutch Design wereldwijd een plek veroverd in de huizen en harten van miljoenen mensen.

VAN NATURE DUURZAAM.

We houden net zoveel van onze planeet als jou. Daarom schenken we bij het ontwerpen van al onze producten speciale aandacht aan recycleerbaarheid. We begonnen in de jaren 40 al met recyclen, voordat het begrip überhaupt bestond, door de blikken voor gecondenseerde melk te hergebruiken voor het maken van nieuwe kopjes. Onze producten dragen ook vandaag de dag hun steentje bij aan het welzijn van onze aarde. Denk hierbij aan keukengerei met dubbele functies, afvalbakken die zijn ontworpen voor het scheiden van afval, droogrekken en -molens voor natuurlijke droging, potten die voedselverspilling voorkomen en zelfs slimme strijkplankhoezen voor effectiever strijken. Daarnaast ondersteunen we grote en kleine initiatieven die de wereld mooier maken.